Partner ajánló KEDVEZMÉNY

Igyekszem rugalmasan kezelni a kéréseket, ezért született meg ez a poszt, illetve a kedvezmény.

Több regisztráció készült úgy, hogy valaki regisztrált a cégével, mellette van egyéni vállalkozása is és azzal is regisztrált.

E mellett többen érdeklődtetek, hogy amennyiben ügyfélt, partnert, családtagot hoztok- azt valamilyen kedvezménnyel esetleg lehetne-e honorálni.

Ezért született ez a kampány.

RÉSZLETEI:

Időtartama: 2023.07.07-től 2023.12.31-ig.

Részt vehet: bármely OfficeProtector ügyfél

Kedvezmény: Amennyiben a te ajánlásodra regisztrál új megrendelő, úgy megrendelőnként a 2024-es éves rendelkezésre állási díjadból regisztrálónként 20% kedvezményben részesülsz.

(Ide az is beleszámít, ha korábban 2023.07.07. előtt cégként és ev- ként regisztráltál, vagy több cégedet regisztráltad)

Kedvezmény érvényesítése: az új regisztráló az AJÁNLÓ sorban feltünteti a te nevedet. (Így mindenképpen jelezzétek a partner felé, hogy megrendeléskor ezt tüntesse fel!)

Partnernek ez miért éri meg? (Azon kívül, hogy veled jót tesz ezzel?:)…Amennyiben kicsúszik a 2023.07.24-es regisztrációból, úgy év végéig számára továbbra sem lesz regisztrációs díj (ZERO és BASIC csomagok esetében), ha Ajánló útján teszi ezt meg.

Példákon keresztül:

Amennyiben a cégedet és magadat ev-ként regisztráltad, akkor az egyikre már eleve 20%-os kedvezményben részesülsz.

Ha 5 ügyfelednek/partnerednek ajánlod a szolgáltatást és beregisztrálnak (ajánlóként téged megjelölve), akkor 1 előfizetésed éves rendelkezésre állási díja 2024-re már díjmentes. Ha volt a neveden 2 regisztráció és 10 partnert hozol, akkor számodra mindkét előfizetésedre díjmentes a 2024-es rendelkezésre állási díj.

A partneri %-os kedvezmény a ZERO csomagra érvényes kizárólag.