Üdvözöllek!

Köszönettel megérkezett a megrendelésed az OfficeProtector irodai visszaélés bejelentő szolgáltatására, mellyel kapcsolatosan az ÁSZF értelmében létrejött közöttünk a megbízási szerződés.

A megrendelésedhez kapcsolódó dokumentációs csomag 2 munkanapon belül kerül megküldésre részedre.

Ez tartalmazni fogja a törvénnyel kapcsolatos tudnivalókat amennyiben nem szeretnéd folyton ezt a honlapon keresgélni (de ott is mindig aktuális információkat fogsz találni).

Tartalmazni fogja, hogy hogyan és mit szükséges a foglalkoztatottjaid felé kommunikálni. (Ezt nyugodtan használhatod a tájékoztatásukra majd).

E mellett pedig össze lesz foglalva, milyen egyéb teendőid lesznek- például az Adatkezelési tájékoztatódat hogyan szükséges kiegészítened.

Amennyiben a szolgáltatással, vagy a törvénnyel kapcsolatosan kérdésed merülne fel, keress bármikor bizalommal az info@officeprotector.hu email címen.

A szolgáltatás bejelentési felülete 2023.07.24-től lesz éles a weboldalon. Itt tudnak majd bejelentést tenni a foglalkoztatottak, melynek kivizsgálása is a szolgáltatás része, így számodra az együttműködés lesz ezzel kapcsolatosan csupán a feladat abban az esetben, ha  felmerülne ilyen bejelentés.

Megköszönve bizalmadat, jó munkát kívánok:

Ivánka-Csontos Andrea