NEM EZ A PANASZBEJELENTŐ OLDAL! EZ EGY PLUSZ SZOLGÁLTATÁS

Ez az oldal azoknak nyújt segítséget, akik a vélt vagy valós panaszuknak még nem szeretnének hangot adni a bejelentő rendszeren keresztül, de szeretnének tanácsot kapni azzal kapcsolatosan, hogy milyen lehetőségeik vannak az őket ért sérelem vagy mulasztás korrigálására.

Időpont foglalható az oldalon, ahol egy jogi szakember várja az előzetesen megadott témakört illetően az érdeklődőt és online 30 percben tud tanácsot adni a lehetőségeket illetően.

A szolgáltatás igénybe vétele díjmentes.

A szolgáltatás igénybe vételéhez nem szükséges nevet megadni, kamerát bekapcsolni a beszélgetéskor vagy konkrét céget vagy szervezetet megnevezni. Viszont a témakört vagy jogestet körülírva igen, ha érdemi tanácsot szeretne kapni az érdeklődő. (pl. távmunka kérelem jogszerűtlen elutasítása)

Az időpont foglalása és szolgáltatás igénybevételére az érdeklődés a lenti űrlapon küldhető be.

Az időpontok korlátozott számban érhetőek csak el és maximum egy hónapra előre foglalhatóak! Aki a megrendelt és leegyeztetett időpontra nem „jelenik meg” de nem is mondja le minimum 24 órával előtte az igénylését, az a későbbiekben nem veheti igénybe a szolgáltatást.

NEM EZ A PANASZBEJELENTŐ felület, ez jogsegély szolgálat.

Kattints a képre!